KEZDŐLAP HACKATHON 2012. 12. 10. Képviselő-testület rendkívüli ülése

Nagyon úgy tűnik, hogy az idő szalad, az iskola marad, az iskola marad. Csodára szerintem senki nem számított, nagyjából várható volt. Abban igaza volt a pgm-nek, hogy ezt az eshetőséget is meg kellett vizsgálni, bár ezt sokan sérelmezték. A szennyvízkezelő 'fekete öves' pálya, mert egyrészt nagy értékű, másrészt - mivel egy részben egyedi és bonyolult műszaki megoldásról van szó - nehezen összehasonlítható. Egy útépítés sokkal könnyebben átlátható: négyzetméter, folyóméter egységárakat könnyebb viszonyítani és jellemzően a műszaki megoldások, paraméterek sem egyediek.


Sajnos percenként változnak a dolgok, az események, ezért csatoltan küldjük a hétfői rendkívüli testületi ülésre szóló módosított meghívót.

2./ napirendhez

A szennyvízberuházás kapcsán a közbeszerzést bonyolító Lucsik és Társa lefolytatta a tárgyalásokat, a Colas Alterra legutolsó ára 487 millió forint. Holnap, azaz pénteken kerül sor a bíráló bizottság ülésére, melyen várhatóan – a rendelkezésre álló pénzügyi fedezet hiánya miatt – a bizottság az eljárás eredménytelenné nyilvánítását fogja javasolni

Ennek megfelelően a holnapi napon küldjük meg a bizottsági ülésről szóló jegyzőkönyvet, valamint a határozati javaslatot.

3./ és 4./ napirendhez

Tegnap kaptuk meg az iskola átadás-átvételéhez szükséges megállapodást, valamint mellékleteit.

A technikai létszám munkajogi dolgait rendezni szükséges,

Így a létszámot át kell venni az önkormányzatnál létrehozott szakfeladatra. Több kérdést pontosítani kell még (áthelyezés módja, hivatkozási alap stb.)

Ennek megfelelően az iskola alapító okiratában az étkeztetés szakfeladatot ki kell venni, de még holnap ezt is egyeztetni szükséges a MÁK-kal.

Határozati javaslatot vagy holnap vagy az ülésen fogjuk tudni kiosztani.

Üdvözlettel:

Dr. Percze Tünde jegyzőMeghívó és előterjesztések >>>
Új meghívó >>>

Végleges anyag >>>