movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP KÖRNYEZET 'SZEMÉT' ÜGY Az olvasás hasznos, a hazugság csúnya dolog

Az olvasás hasznos, a hazugság csúnya dolog

Már csak azért is, mert az ember találhat információkat, amik már a mai állapotokat ismerve különös jelentőséget kaphatnak. 1999. szeptemberében a volt pgm Úr arra ragadtatta magát, hogy nemes egyszerűséggel letagadja a Testület 1992-es felhatalmazását az akkor még 1,8 ha-os szeméttelep tulajdonjogának megszerzésével kapcsolatban. Az iratokból szerintem az vonható le, hogy dr. György Balázs Úr egész egyszerűen hazudott, ráadásul polgármesterként.

Vajon mit szólna ehhez megboldogult Somogyi Béla bácsi ha élne? Hát büszke biztos nem lenne.

Találós kérdés: dr. György Balázs Úr magánszemélyként vagy az önkormányzatot képviselve polgármesterként vett részt az emlegetett zártkörű liciten?????

 


 

Egy 2000-es iratban szintén a sitt-teleppel kapcsolatban fedeztem fel, a mára kialakult - mondhatni minden értelemben katasztrofális - helyzetben különös értelmet kapó mondatokat, ahol Dr. György Balázs Úr egyenesen kioktató stílusban tájékoztatja Dimitrov Péter Urat, hogy a sitt-telep rekultivációja micsoda költséget fog majd egyszer jelenteni az akkori tulajdonos-üzemeltető részére.

 

 

 

A fentieket elolvasva Alsónémedin helyi szinten is tökéletesen működött az országot is kirabló liberalizáció-dereguláció-privatizáció mára nyilvánvalóan megbukott hármas fogata, miszerint:

"A nyereséget privatizálni, a veszteséget államosítani kell!"

(Azt már meg sem említem, hogy a mészégető végül kinek a tulajdonába került...aki nem hiszi, járjon utána!)