movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP DÍSZPOLGÁRI CÍM

2011-ben 608 érvényes aláírást gyűjtöttünk össze - olimpiai bajnok labdarúgónk - dr. Juhász istván díszpolgári címének támogatására. A képviselő-testület sajnos nem támogatta a kezdeményezésünket.


 

"...Senki sem lehet próféta a saját hazájában..."

Néhány hete jelent meg egy féloldalas cikk  egy országos napilapban. Az interjú alanya Juhász István volt. A cikk elég 'frappánsan' végződik. (Magyar Nemzet 2012. 04. 07.)

 

A teljes cikk szövege itt érthető el...

 

Végső búcsú

Az FTC mai elnökségi ülésén az a döntés született, hogy a Ferencváros futball csapata vasárnap a bajnoki mérkőzését egyszeri alkalommal, név nélküli fekete mezben játssza.

A Császárt vasárnap délben az Óbudai temetőben helyezik végső nyugalomra, a temetés mindenki számára nyilvános, de a temető szűkös befogadóképessége miatt, aki teheti szombaton, a róla elnevezett stadionban felállított ravatalnál rója le kegyeletét.

 

Utolsó interjú Albert Flóriánnal:

 

Ma dönt a Testület a kezdeményezésünkről

Bizonyára már sokan értesültek a hírmondó hasábjairól is, hogy a Civil Kapocs Egyesület 2011. márciusában kezdeményzte Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatánál – Dr. Juhász István - az egyetlen településünkről származó olimpiai bajnokunk erkölcsi elismerését.

 

Köszönet a Alsónémedi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal vezetőjének és dolgozóinak!

Ezúton szeretném kifejezni köszönetünket a Civil Kapocs Egyesület, a kezdeményezést írásban is támogató és azzal egyet értő választópolgárok nevében is az Alsónémedi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal vezetőjének és dolgozóinak, hogy a 2011. június 27-én leadott 518 db díszpolgári címet és az iskolai tornacsarnok elnevezését kezdeményező aláírásgyűjtő íveken szereplő támogató aláírásokat - ismerve a hivatali dolgozók leterheltségét - ilyen gyorsan átvizsgálták!

Köszönjük az egész éves munkát és egyúttal jó pihenést, kellemes kikapcsolódást is kívánunk a holnapi 'A Köztisztviselők Napja' alkalmából!

 

 

Mennyi is valójában a több mint 500 támogató aláírás?

Sok! Ha az összes ívet egymás után rakva egy több, mint 10 méter hosszú listát kapnánk.

 
További cikkeink...