movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP KÖRNYEZET

https://www.youtube.com/watch?v=PpUKStSqXe4&t=13m35s

 

Ma lezárult a szennyvízkezelő-beruházás közbeszerzési eljárásának egy szakasza, nevezetesen a hirdetményre eredményesen jelentkezők elfogadása. A három induló közül csak a Colas pályázata volt eredményes, a dolgok mai állása szerint másik két jelentkező - a nem megfelelő hiánypótlások miatt - eredménytelenül pályázott.

 

2014 évi monitoring jelentés >>>

 

Miért szavazta meg a testület?

Az utóbbi egy évben sokszor gondolkodtam azon, hogy a Képviselők hogyan és miért szavaztak 'furcsán' számos helyzetben. Többször az is előfordult, hogy a szavazás után és előtt is másképp döntöttek volna, de mégis a döntés meghozatalakor másképp szavaztak.  Ennek valami komoly okának kellett lennie.

 

A rekultivációs kötelezéssel terhelt lerakó megszerzése anyagi hátránnyal járt

Korábban már részletesen foglalkoztunk az üggyel, de időközben született egy jogerős bírósági döntés az egykori lerakó tulajdonjogáról és most jöttünk rá, hogy egy enyhén szólva nem elhanyagolható körülmény pedig elkerülte a figyelmünket. A jogerős ítéletből érdemes kiemelni két  bekezdést, ami azt a korábbi véleményünket támasztja alá, miszerint.Magyarán szólva ez a pofátlan atipikus szerződés annyiról szólt, hogy fogadd el, hozd rendbe pályázati pénzből, vállald a monitoringot és az anyagi kockázatokat az utógondozási időszakra, majd add vissza ingyen. Mindenesetre a bíróság jogerősen elutasította a felperes Acsai Károly keresetét.

 
További cikkeink...