movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP KÖRNYEZET 'SZ@R' ÜGY

2011 márciusban miért tartunk még mindig itt?

Itt a szennyvízkezelőnkkel kapcsolatban próbálunk vissza és nem utolsósorban előre tekinteni. Hosszú évekre kiható döntés előtt áll a Képviselő-testület.

Ma lezárult a szennyvízkezelő-beruházás közbeszerzési eljárásának egy szakasza, nevezetesen a hirdetményre eredményesen jelentkezők elfogadása. A három induló közül csak a Colas pályázata volt eredményes, a dolgok mai állása szerint másik két jelentkező - a nem megfelelő hiánypótlások miatt - eredménytelenül pályázott.

 

Miért szavazta meg a testület?

Az utóbbi egy évben sokszor gondolkodtam azon, hogy a Képviselők hogyan és miért szavaztak 'furcsán' számos helyzetben. Többször az is előfordult, hogy a szavazás után és előtt is másképp döntöttek volna, de mégis a döntés meghozatalakor másképp szavaztak.  Ennek valami komoly okának kellett lennie.

 

Szkeptikusságom töretlen...

Vagy: léteznek párhuzamos univerzumok...

 

A szerződésszegés és jogkövetkezményei

Érdemes tüzetesen elolvasni a 9.1.b bekezdést.

 

Azért a forrást minimum illett volna megjelölni...meg egy kicsit utána is számolni...

Most a Civil Kapocs Egyesület is joggal mondhatná, hogy a szellemi termék jogosulatlan felhasználása miatt 'tegye meg a szükséges jogi lépéseket' meg hasonlók.

 
További cikkeink...