movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP KÖRNYEZET 'SZEMÉT' ÜGY Dokumentumfilm a 'szemét' ügyről

Dokumentumfilm a 'szemét' ügyről

2011 év decemberében a Civil Kapocs Egyesület - az Ökotárs Alapítvány támogatásával - dokumentumfilm készítésébe kezdett az Alsónémedi szemétbánya - később sitt-telep - teljes történetéről. Nagyon bonyolult és szövevényes ügyről van szó, de köszönhetően Dimitrov Péter Úrnak és egy tavalyi testületi döntésnek nagyon sok dokumentum áll rendelkezésre és talán lesznek olyanok is, akik személyes tapaszalataikat osztják majd meg velünk. Józan Sándor Úr által 2000-2002 között rögzített videofelvételekből is fogunk bemutatni részleteket.

A film elsődleges célja a tájékoztatás, a teljes folyamat részleteinek feltárása. Kísérletet fogunk tenni az ok-okozati összefüggések megértésére és megértetésére. A nyomtatott kiadvány mellett azért választottuk a multimédás formát, mert így talán könnyebben befogadható ez az egyébként nagyon nehezen megérthető történet.

Ezúton is szeretnénk felkérni mindenkit, akinek véleménye van a történetről és vállalja is a szereplést írjon e-mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra vagy hívja fel a +36 30 9913 704-es telefonszámot!

Azok akik szívesen osztanának meg valamilyen információt, de elővigyázatosságból vagy bármilyen más okból nem akarják felfedni kilétüket, írjanak levelet névtelenül az alábbi címre:

Civil Kapocs Egyesület
Alsónémedi, Kistói u. 21.
2351

A film forgatása és az utómunkák még néhány hetet igénybe fognak venni, 2012 februárra tervezzük a bemutatását.