movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP CIVIL KONTROLL DIALÓGUSOK KÉRDÉSEK A JEGYZŐHÖZ Zárt ülés lesz a 'Suzuki munkacsoport' beszámolója

Zárt ülés lesz a 'Suzuki munkacsoport' beszámolója

...és ezt a Kormányhivatal is megerősítette. Az zárt ülés összes részletének megismeréséhez sajnos várnunk kell 10 évet. (Ha jól tudom...). A zárt ülés közérdekű részére viszont szerencsére nem kell majd éveket várni.

 


feladó Dr. Percze Tünde Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
címzett Civil Kapocs < Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. >
dátum 2011. szeptember 12. 11:56
tárgy RE: Miért lesz zárt ülés a munkacsoport beszámolója?

 

 

Tisztelt Juhász Úr!

 

Az Ötv. és az Szmsz  -  Ön által is idézett - egy szakasza sorolja az eseteket, amikor is zárt ülést KELL tartani.

Hozzáteszem: elég szűkszavúan s talán nem is minden esetben egyértelműen.

Ennek egyik esete az olyan jellegű, konkrét személyt, személyeket is  érintő  és állásfoglalást igénylő témák tárgyalása, melynek kapcsán olyan vélemények, adatok, tények hangozhatnak el a testületi ülésen, amelyek személyiségi jogokat sérthetnek, adott esetben akár becsületsértés, rágalmazás tényállást is megvalósíthatnak.

Ezekben az esetekben - az érintett hozzájárulása nélkül – nem lehet nyilvános ülésen tárgyalni az ügyet.

Az Ön által felvetett konkrét napirend is azért került a zárt ülés napirendjébe, mert az ügy összes körülménye alapján,  valamint az elkészült jogi szakvélemény alapján mindez valószínűsíthető, ezen felül a szakvélemény elkészítéséhez több zárt ülési anyag is megküldésre került az ügyvédi irodának.

Megjegyzem: a Pest Megyei Kormányhivatallal a téma kapcsán egyeztettem, fentiekben leírt szakmai véleményemet megerősítették.

 

Kérem fentiek szíves tudomásul vételét.

 

Alsónémedi, 2011. szeptember 12.

 

Tisztelettel:

Dr. Percze Tünde jegyző


feladó Civil Kapocs Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
címzett "Dr. Percze Tünde" < Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. >
dátum 2011. szeptember 12. 15:53
tárgy Re: Miért lesz zárt ülés a munkacsoport beszámolója?


Tisztelt Jegyző Asszony!


Nagyon köszönöm a Suzuki telephely tulajdonszerzésével kapcsolatos munkacsoport beszámolójával kapcsolatos tájékoztatását!

Üdvözlettel:


Juhász Zoltán

Ajjaj! (Csak most vettem észre, hogy elsült a szóismétlőpuskám.)