movie75 document98 business62 business62 paper101 documents15  breakfast13 jarokelo transport305 1 archery6  network73  navigation9 question28  file148   info24

KEZDŐLAP CIVIL KONTROLL DIALÓGUSOK KÉRDÉSEK A JEGYZŐHÖZ

Itt a hivatallal folytatott 'érdekes' párbeszédekből idézünk.

A mai bizottsági ülésen valami olyasmi történt, amit már nem lehetett szó nélkül hagyni. Aki eléggé fakír ahhoz, hogy végig szokta nézni a testületi és bizottsági ülésekről készített hang- és képfelvételeinket, az pontosan tudja, hogy azok általában a "Köszöntök mindenkit"-tel kezdődnek és "az ülést bezárom"-mal végződnek. Hacsak nincs valami ügyrendi kalamajka és ezek az aktusok elmaradnak.

 

Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt

A korábbi gyakorlattól eltérően, az utóbbi hónapokban nem kaptuk meg a zárt ülések jegyzőkönyveinek közérdekű, illetve közérdekből nyilvános részét.

 

Álláspontunk szerint az lenti AB határozat egyértelmű: a zárt ülések jegyzőkönyvei a személyes és a törvényi rendelkezés alapján nyilvánosságra nem hozható adatokon kívül közérdekű adatnak minősülnek. A külön törvényi rendelkezés, pedig szerintem az adatvédelmi törvényre utal.

 

Aladdin megdörzsölte a lámpáját

és elő is bújt az infoszabadság szelleme: felkerültek a zárt üléseken hozott határozatok a www.alsonemedi.hu-ra >>>

 

Aladdin megdörzsölte a lámpáját

és elő is bújt az infoszabadság szelleme: felkerültek a zárt üléseken hozott határozatok a www.alsonemedi.hu-ra >>>

 

Szó elszáll, az igénylés megmarad

Ma 2011. november 15-e van, a szerződés 2011. november 9-én került aláírásra. Még mindig nem került a település honlapjára, illetve megküldésre a KEOP támogatási szerződés. Egyszerűen nem értem, hogy mire megy ki ez az időhúzás.

 
További cikkeink...